Pachetul ”Noi doi”

Masaj de cuplu – ciocolata si sampanie

Daca doresti ceva special, iti oferim o modalitate ideala sa petreci momente de magie, pline de zambete, impreuna cu cel iubit. Special pentru voi doi, pentru a va reconecta unul cu altul, am configurat pachetul „Masaj de cuplu”. In cinstea iubirii voastre, inainte de a intra in starea de bine, veti savura ciocolata de calitate si o cupa de sampanie. Apoi, impreuna va veti bucura de atentia a doi terapeuti care in timpul masajului de relaxare isi vor coordona miscarile astfel incat aceleasi senzatii de bine sa le simtiti amandoi, in acelasi timp. Va promitem ca va veti simti in al noualea cer!

Pachetul „All the single ladies”

Toata luna Februarie ai 15% discount la orice tratament facial Guinot

Chipul unei femei, trasaturile, liniile fetei, exprima si sintetizeaza frumusetea in forma absoluta. Sensibilitate, fragilitate si putere protectoare, visatoare si rationala, femeia este o fiinta speciala si complexa. Pentru tine, in toata luna Februarie, avem 15% discount la orice tratament facial Guinot, lider mondial in produse profesionale pentru ingrijirea pielii. Totul va fi personalizat pentru tipul tau de ten si adaptat necesitatilor sale.

Pachetul „Poarta catre suflet”

Toata luna Februarie, de luni pana miercuri, la un Tratament Age Summum ai 30% discount la tratamentul de ochi Eye Logic

Ochii unei femei sunt poarta catre sufletul ei. Traieste o senzatie de întinerire si odihna, acordand o atentie speciala ochilor tai. De aceea toata luna Februarie, de luni pana miercuri, ai 30% discount la tratamentul Eye Logic pentru ochi de la Guinot, la fiecare tratament Age Summum facut la Spa Metisse. Tratamentul Eye Logic asigura intinerirea si fermitate conturului ochilor, diminueaza ridurile si netezeste liniile fine, eliminand semnele de oboseala a zonei din jurul ochilor, in doar 40 de minute.

Pachetul „Pentru tine cu dragoste”

Gift Card – in perioada 14-21 Februarie ai 25 lei cadou la fiecare Gift card achizitionat in valoare de 200 lei

Cauti o modalitate buna de a-i rasplati dragostea? Fa un dar deosebit persoanei iubite si surprinde-o cu cele mai bune servicii de infrumusetare, la cel mai mare centru de beauty si wellness din Maramures. Pentru ca vrem sa fim „complicii” tai, iti oferim un cadou de 25 lei la fiecare Gift Card achizitionat in valoare de 200 lei, in perioada 14-21 Februarie.