Întreținere corporală masaje

Terapie prin Masaj

Spa Metisse vă oferă masajul perfect pentru corpul dvs. obosit. O senzație de reînnoire a corpului și sufletului dvs. în mâinile maeștrilor în arta masajului. Închide ochii și liniștește-te în timp ce toxinele, mușchii tensionați și stresul acumulat în viața de zi cu zi sunt ”masate” afară din corp. Există masaje care pot fi decontate în cadrul asigurărilor de sănătate particulare. Detaliile cu privire la specificul facturii sunt la dispoziția dumneavoastră la recepție.

Masaj Metisse

Relaxarea totală este acum la îndemâna ta. Lasă-te mângâiat de mâinile maeștrilor în arta masajului și redescoperă-ți energia la finalul tratamentului. Special creat pentru a relaxa fiecare mușchi din corp, masajul Metisse este ideal pentru destinderea mușchilor tensionați.
55 min / 100 lei

Metisse Heaven

Relaxează-te și simte că meriți acest tratament venit din Paradis – masaj facial de relaxare și reflexoterapie efectuate în același timp de doi terapeuți. Vă promitem că vă veți simți în al nouălea cer.
25 min / 60 lei

Spate, Umeri și Gât

Dacă te doare, te putem ajuta. Toată lumea acumulează tensiune și stres în zona umerilor și a gâtului. Tratamentul nostru terapeutic ajută la relaxarea tensiunii mușchilor și a stresului în aceste zone critice. Eliberarea tensiunii blocate aici vă va face să vă simțiți mai relaxați și mai ușori.
30 min / 40 lei

Masaj Tradițional Suedez

Nimic nu te face să te simți mai bine decât masajul Suedez care îți răsfață corpul cu o tehnică de penetrare adâncă a mușchilor menită să stimuleze circulația și să promoveze relaxarea. Este o metodă ideală de a elimina stresul acumulat, a îmbunătăți tonusul muscular și de a elimina durerea musculară.
55 min / 60 lei

Masaj Terapeutic

Predă-te puterii de vindecare a masajului terapeutic care, cu ajutorul kinetoterapiei, ajută mișcările încheieturilor și promovează relaxarea musculară. Un masaj dinamic care se particularizează pe nevoile dvs. fizice specifice.
55 min / 100 lei

Masaj Reflexoterapeutic

Diferite zone din talpa piciorului relaționează cu diferite organe ale corpului. Stimularea acestora provoacă un efect terapeutic. Presiunea exercitată de deget în diferite puncte reflexogene pe laba piciorului este urmată de un masaj revigorant al piciorului.
25 min / 40 lei.
Sesiune de 10 ședințe – 1 Gratuit

Masaj anticelulitic

Acest masaj acționează în profunzime diminuând celulita. Este un masaj care vine perfect în completarea celorlalte tratamente de combatere a celulitei oferite de Spa Metisse.
25 min / 30 lei sau 55 min / 50 lei
Sesiune de 14 ședințe – 1 Gratuit

Masaj cu 4 mâini

Pură indulgență pentru tine și numai pentru tine! Este un Paradis pentru persoana care dorește tot numai pentru ea. Nu poți cere mai mult decât atenție completă numai pentru tine din partea a doi terapeuți experimentați. După acest masaj vei simți că nu mai vrei să pleci.
55 min / 90 lei

Masaj cu pietre Vulcanice – numit și ”Masaj cu pietre calde”

este o metodă nou introdusă ce folosește roci vulcanice din bazalt încălzite și uleiuri de masaj, integrând astfel încălzirea zonelor masate cu masajul tradițional.
85 min / 90 lei.

Drenaj limfatic manual

Relaxare cu o atingere delicată și ușoară. Capilarele limfei se deschid și se închid, curățând corpul și producând reîntinerirea celulelor. Crește nivelul de energie, ajută la eliminarea toxinelor din organism, reduce celulita și îmbunătățește sistemul imunitar.
85 min / 90 lei

Tratamente faciale

SPA METISSE folosește Guinot

Liderul mondial în produse profesionale pentru îngrijirea pielii “De peste 30 ani, vocația Guinot este de a înfrumuseța oamenii“.
GUINOT te răsfață prin serviciile oferite de specialiștii de la Spa Metisse. Aceștia știu cum să scoată la lumină frumusețea pielii tale. Tratamentele faciale și corporale, îți vor da o senzație plăcută, mai mult decât îți imaginezi, pentru că de îndată ce vei face testul ”oglinzii” vei observa rezultate convingătoare încă de la primele sesiuni de tratamente.
Concepute pentru a-ți răsfăța simțurile și înfrumuseța imaginea, tratamentele faciale Spa Metisse sunt create special pentru a da rezultate pentru fiecare tip de piele în particular. Ele îți vor relaxa mușchii, te vei simți întinerit, îți vor întreține pielea și te vor face să te simți bine. Toate tratamentele faciale includ proceduri de relaxare a mușchilor pentru față, gât și decolteu.
Pentru rezultate optime recomandăm o cură de 6-12 ședințe de două sau trei ori pe săptămână, iar apoi întreținerea se face o dată la 3-4 săptămâni.

Masaj Facial de relaxare

Perfect pentru când timpul este scurt, dar pielea ta tânjește după atenție. Un tratament rapid, perfect între vizitele tale regulate la Spa.
25 min / 50 lei

Hydradermie – Tratament vedetă

Un tratament personalizat de înfrumusețare exclusiv Guinot, adaptat fiecărui tip de ten. Spa Metisse utilizează cele mai recente descoperiri în domeniul biologiei cutanate pentru a vă propune un tratament bazat pe tehnici avansate de îngrijire a pielii, confortabil și plăcut.
Tratamentul este disponibil în opt versiuni în funcție de obiectivele de înfrumusețare și de tipul pielii: hidratare, purificare, anti-rid, anti-rid age logic, hrănire, strălucire, calmare, protecție solară (pregătire/ repararea pielii).
Fie că este aplicat la New York, Londra, Hong-Kong … tratamentul Hydradermie prezent în saloanele de înfrumusețare de vârf din lumea întreagă este practicat doar de esteticiene care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatorie.
85 min / 230 lei

Hydradermie Lift – Gimnastica facială reîntinerește tenul

Tratamentul cu efect de lifting non-chirurgical. Acest tratament poate fi folosit atât corectiv cât și preventiv. Stimularea ușoară a mușchilor ridică și tonifică mușchii faciali lipsiți de tonus, modelează liniile și elimină ridurile cu ajutorul aparatului Hydra Lift. La acest tratament se folosește curent de joasă frecvență.
Între 30 min și 1h45 min / 230 lei (în funcție de tratamentul ales)

Hydradermie Lift pentru Ochi

Pentru un contur întinerit al ochilor, esteticiana dvs. are o soluție eficientă și blândă: cu Hydradermie Lift pentru Ochi, ea stimulează în special mușchii din jurul ochilor, pentru a-i tonifia și a le conferi fermitate. Chiar de la încheierea primei ședințe, ridurile sunt atenuate, ridurile din colțul ochilor devin mai netede, iar ochii au un aspect întinerit.
45 min / 175 lei

Hydramermie Lift de Lux

În urma experienței de aproape 10 ani, Spa Metisse a creat un tratament STAR, combinând Hydradermie și Hydradermie Lift, tratament în care beneficiezi de o hidratare profundă și de efectul de lifting non-chirurgical obținând un efect spectaculos într-o singură ședință.
120 min / de la 299 Lei

Liftosome – Fermitate și tinerețe

Tratamentul Liftosome este dedicat 100% fermității și elasticității pielii datorită ingredientului său activ principal, Pro Collagene. Aplicat pe față și pe gât, concentratul Pro Collagene contribuie la refacerea elasticității pielii.
Din cauza vârstei sau a oboselii, pielea își pierde fermitatea. Tratamentul Liftosome recreează tinerețea și fermitatea chipului dumneavoastră, ștergând urmele de oboseală.
60 min / 230 Lei

Beauté Neuve – Anti-îmbătrânire, strălucire, tinerețe, anti-pete maronii

Oboseala, stresul sau simpla trecere a timpului contribuie la pierderea luminozității. Epiderma își pierde luminozitatea din cauza stratului de celule deshidratate de la suprafață, reînnoirea celulară se încetinește și, astfel tenul devine tern și congestionat. Un tratament Beauté Neuve va elimina aceste celule și va ajuta tenul să respire din nou. Reîntinerirea celulară este accentuată, iar tenul devine mai frumos și mai radiant.
60 min – 230 lei

Aromatic Face – Aromaterapie facială

Evidențiază frumusețea naturală, utilizând uleiuri esențiale și concentrate de plante. El nu doar hidratează, ci și stimulează simțul olfactiv creând o stare de bine. Toate tipurile de piele vor beneficia în urma masajului relaxant și al exfolierii.
* Pentru ca relaxarea să fie maximă, la acest tratament puteți opta pentru masajul Metisse Heaven.
1h15 min / 230 lei

HYDRACLEAN, tratamentul de curățare profundă

Curăță și hidratează în profunzime pentru un ten radiant.
SECRETUL TRATAMENTULUI

CURĂȚARE ÎN PROFUNZIME – Acțiunea termică a electrodului Thermoclean și aplicarea ingredienților activi de purificare și curățare permit curățarea tenului în profunzime. Pielea este eliberată de impurități (exces de sebum și toxine).
MASAJUL DE ÎNFRUMUSEȚARE, CU SER – Această metodă unică îmbină tehnicile de masaj manual cu beneficiile ingredienților activi de îngrijire ale CREMEI SER PENTRU MASAJUL DE ÎNFRUMUSEȚARE. Hamamelisul permite închiderea porilor, iar alantonina calmează pielea. Prin masaj, trăsăturile sunt relaxate, iar pielea își recapătă strălucirea.
METODA BREVETATĂ – HYDRACLEAN propune etapele indispensabile pentru un ten curat și strălucitor.
Tenul curat și purificat
Un ten frumos înseamnă un ten curat. Tenul trebuie curățat în profunzime pentru eliminarea impurităților.
Tratamentul HYDRACLEAN este singurul produs de curățare a tenului care acționează simultan asupra glandelor sudoripare și sebacee. Asocierea dintre căldura plăcută, difuzată prin electrodul Thermoclean, și aplicarea gelurilor de curățare eliberează piele de excesul de sebum și toxine.
Tenul strălucitor și relaxat
Ideal pentru relaxarea trăsăturilor și a minții, masajul de înfrumusețare efectuat în a doua parte a tratamentului favorizează drenajul și stimulează microcirculația cutanată. Mâinile experte ale Esteticienei dvs. relaxează tenul, care este hrănit cu ingredienții activi prețioși de îngrijire.
40 min / 120 lei

AGE SUMMUM

Soluția Guinot și alternativa la chirurgia estetică pentru tratarea semnelor de îmbătrânire: NOUL Tratament anti-aging revoluționar AGE SUMMUM.

Acest tratament este o metodă de îngrijire, în patru pași, foarte eficientă pentru tratarea semnelor de îmbătrânire.

În cincizeci de minute, aceste semne sunt șterse!

1. Dermabrasion Exfoliating Cream – pentru eliminarea celulelor moarte
2. Regenerating Anti-Ageing Serum – pentru a stimula regenerarea
3. Anti-Ageing Facial Massage – pentru fermitatea facială
4. Anti-Ageing Radiance – Boosting Face Mask – pentru restaurarea luminozității pielii

După cele patru etape de îngrijirea efectivă, semnele de vârstă sunt imediat șterse: liniile fine și ridurile sunt reduse, pielea este mai fermă și mai strălucitoare… în doar 50 de minute!
55 min / 349 lei

Academie

Tenul dumneavoastră este unic. Oferiț-i un tratament profesional. Academie conține o serie de tratamente pentru nevoile tuturor tipurilor de ten, tratamente ultra-senzoriale pentru o deconectare imediată. Aceste tratamente sunt eficace, exclusive și restabilesc bunăstarea pielii, rezultatele fiind vizibile și de lungă durată.

Hidratare optimală

Netezește ridurile și redă tenului strălucire. Hidratează intens straturile superioare ale epidermei oferind pielii suplețe.
45 min / 215 lei

Tratament cu colagen

Restructurează intensiv pielea oferindu-i prospețime și netezând ridurile.
75 min / 250 lei

Academie DERM ACTE

Din 1962, când farmacistul Georges Gay a creat Academie Scientifique de Beauté, scopul său principal a fost să ofere un program de îngrijire a pielii pentru întreaga lume. De aici a derivat și Conceptul Științific al Frumuseții în trei Acte.
Cu produsele de îngrijire Derm Acte oferim pielii soluții ultra avansate care se axează pe acțiuni specifice de care pielea ta are nevoie.

Microdermoabraziune

Tratament pentru toate tipurile de ten, care elimină problemele superficiale ale pielii. Piele mai moale, fină și tonifiată.
55 min / 320 lei

Tratament Sebacnyl

Tratează și disimulează imperfecțiunile tenului. Curăță și îndepărtează impuritățile.
40 min / 190 lei

Foto întinerire

Este tehnica ce folosește lumina intens pulsată (IPL) în scopul de a da pielii un aspect mai tânăr și de a reduce ridurile de la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Foto-reîntinerirea are trei mari efecte asupra pielii: • atenuează petele brune • diminuează vasele roșii și pe cele dilatate • îmbunătățește textura pielii.