Tratamente corporale

 

Bronzare organică

Bronzează-te sănătos. Bronzarea organică DHA este de-a dreptul magică. Dăruiește-i pielii o strălucire de invidiat. Interacțiunea dintre DHA și aminoacizii de la suprafața pielii generează colorarea primului strat de celule, obținându-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului. 60 min / 105 lei

Machiaj

Aplicat cu profesionalism, make-up-ul îți accentuează cele mai frumoase trăsături. Ce vezi atunci când te uiți în oglindă? Make-up artiștii noștri văd frumusețea naturală, iar scopul muncii lor este ca și tu să vezi acest lucru.

Produsele profesionale și sfaturile noastre îți vor da încredere.

Machiaj de zi – 35 min / 85 lei Machiaj de seară – 60 min / 115 lei Machiaj pentru mirese – 1h15min / 140 lei Pensat – 30 min / 25 lei Vopsit gene – sprâncene – 30 min / 45 lei Permanent pentru gene – 40 min / 90 lei

Extensii de gene

Genele lungi, bine definite și curbate reprezintă un reper al frumuseții feminine încă din vremea Egiptului antic. În ultimul secol, tendința spre genele lungi și curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apelând fie la mascara, gene false, extensii de gene sau permanent de gene, produse care au schimbat radical percepția asupra frumuseții ochilor.

Extensiile arată foarte natural, nu se pot compara cu tradiționalele gene false, acestea nu doar alungesc, dar și îmbogățesc genele.

Extensii prima aplicare 120 min / 240 lei

Extensii gene intretinere 60 min / 120 lei – 180 lei

Indepartat extensii gene 30 min / 95 lei

 

Lecție de machiaj

Spa Metisse te învață secretele machiajului profesionist pas cu pas. Make-up artiștii noștri îți indică machiajul potrivit pentru tine și îți oferă ponturi și tehnici de aplicare.

Îngrijirea unghiilor O.P.I.

Din Seattle în Singapore, din New York la New Delhi, din Montreal în Baia Mare, OPI este peste tot! O companie înființată la Hollywood de un maghiar emigrant în SUA a reușit să se extindă în peste 75 țări, de pe 5 continente.

Lacurile sunt create în strânsă colaborare cu cei mai renumiți creatori de modă din lume având un succes incredibil. OPI reprezintă rezultatul a 26 de ani de experiență și glamour în domeniul manichiurii, lansând în fiecare sezon o paletă unică, sofisticată și strălucitoare, de culori care pot fi asortate la orice ținută.

Manichiura Spa Metisse

Aspectul mâinilor noastre ne trădează întotdeauna vârsta. Cu ajutorul produselor OPI, Spa Metisse oferă o soluție pentru a amâna apariția semnelor de îmbătrânire ale pielii și pentru a le îndepărta pe cele care au apărut.

Sistem special de îngrijire a mâinilor, asemănător celui pentru îngrijirea tenului, bazat pe patru produse: cremă peeling, pudră de curățare, ser de depigmentare pentru îndepărtarea petelor de vârstă, cremă hidratantă.

Manichiura obișnuită se transformă într-o adevărată experiență Spa, un răsfăț cu rezultate deosebite: efectul de hidratare intensă este de lungă durată, petele de vârstă încep să dispară după 4-5 ședințe, pielea devine catifelată.

Cei 4 pași ai programului de Manichiură Spa Metisse sunt: 1. Exfoliere – Skin Renewal Scrub – Cremă Peeling 2. Revitalizare – Effervescent Soak – Pudră de Curățare 3. Reînnoire – Rejuvenating Serum – Ser de Depigmentare 4. Protecție – Fishing Butter – Cremă Hidratantă 60 min / 45 lei

Manichiura Clasică

Mâinile care fac de toate merită un repaos. Pentru a îmbunătăți circulația și a hidrata pielea este inclus un masaj special al mâinii. După obținerea formei dorite a unghiilor și îndepărtarea cuticulelor aveți la alegere orice tip de culoare pentru unghii. 50 min / 35 lei

Manichiura French

Fie că alegi Manichiura Spa Metisse sau cea Clasică se poate opta pentru un plus de stil franțuzesc. 50 min / 40 lei

Lăcuit

Pentru o întreținere îndelungată a culorii, OPI oferă un lac de calitate special conceput pentru unghiile tale. 15 min / 20 lei

Lăcuit personalizat

Optați dintr-o gamă largă de accesorii ce dau unghiilor un plus de stil și frumusețe.

Îngrijirea picioarelor

Pedichiura Spa Metisse

Oferiți unghiilor dumneavoastră conceptul unic de îngrijire Spa, într-un cadru elegant și relaxant.

Pedichiura Spa este mai mult decât o simplă pedichiură. Este un adevărat răsfăț și o excelentă modalitate de relaxare care va începe de îndată ce vă veți așeza în fotoliile cu masaj.

75 min / 65 Lei

Principiile de bază ale sistemului de pedichiură Spa Metisse:

• Alfahidroxiacizii exfoliază pielea uscată, afectată de calos. • Extractele naturale precum: ceai verde, mușețel, floare de portocal, trandafir protejează și hrănesc pielea. • Complexul lipidic de avocado hidratează pielea în profunzime. • Uleiurile esențiale energizează și au efect aromoterapeutic. • Vitaminele A, C si E sunt antioxidanți naturali care protejează pielea.

Pedichiura Clasică

Picioarele tale merită întotdeauna un repaos. Pentru a îmbunătăți circulația și a hidrata pielea este inclus un masaj special al piciorului. După obținerea formei dorite a unghiilor și îndepărtarea cuticulelor aveți la alegere orice tip de culoare pentru unghii. 60 min / 45 lei

 

Pedichiura French

Fie că alegi o pedichiură Clasică sau Spa Metisse se poate opta pentru un plus de stil franțuzesc. 60 min / 50 lei

Epilare cu ceară

Epilarea cu ceară este o tehnică rapidă care îndepărtează părul complet, lăsând o senzație de catifelare plăcută a pielii. Frecvența ideală a tratamentului este o dată la 28 zile. De fiecare dată vei remarca o diminuare a creșterii părului.

Vă indicăm o exfoliere înaintea epilării pentru a îndepărta celulele moarte și a evita foliculita.

Mustață – 15 min / 15 lei Axilă – 15 min / 20 lei Brațe – 20 min / 25 lei Spate – 45 min / 65 lei Bikini (inghinal) – 30 min / 30 lei Bikini total (brazilian) – 45 min / 40 lei Epilat lung (fără bikini) – 60 min / 50 lei Epilat coapse fără bikini – 45 min / 40 lei Epilat scurt – 30 min / 35 lei