Warning: Declaration of my_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/spametisse/public_html/wp-content/themes/spametisse/framework/register_filters.php on line 37
Centru SPA si Cosmetica | Baia Mare | Modelare corporala

LPG Cellu M6

Slăbești acolo unde dorești cu LIPOMASSAGE. Tehnologia Endermologie este unică. Frumusețe absolută atât pentru față cât și pentru corp. O manieră non-invazivă pentru remodelarea corpului, reducerea celulitei și îmbunătățirea calității pielii în ansamblul ei. Rezultate estetice dramatice în mai puțin timp. Protocolul lipomassage este patentat LPG și are acțiune tridimensională.

Endermologia este o tehnică terapeutică de masaj mecanic care rulează straturile subcutanate de grăsime, crește fluxul de sânge și drenaj limfatic facilitând eliminarea toxinelor în exces, stimulând în același timp buna funcționare a ansamblului celular.

Cu Endermologia se crește fluxul sanguin cu 200%, pe când cel manual cu 60%.

MODELARE CORPORALĂ ȘI FACIALĂ

Tehnologia pentru față și corp, combinate în același aparat pentru aplicabilitate extinsă.
SPA METISSE folosește pentru modelarea corporală și facială Cellu M6.

POWER PLATE

Tehnologie: ce este Power Plate?

Echipamentul Power Plate este un instrument premium ce produce vibrații și care susține o nouă dimensiune a soluțiilor de wellness pentru toate vârstele, stilurile de viață și abilități psihice. Folosește principiile Antrenamentului Accelerat pentru a stimula răspunsul natural al corpului la vibrații. Aceste vibrații transmit unde de energie prin corp, activând contracția musculară între 25 și 50 de timpi pe secundă, sporind, în general, performanța în ședințe scurte de 15 minute pe zi, de 3 ori pe săptămână.

Antrenamentul Accelerat prin echipamentul Power Plate oferă o serie de beneficii, variind de la o îmbunătățire imediată a circulației sanguine, la o multitudine de alte rezultate măsurabile ca: creșterea puterii și flexibilității musculare, îmbunătățirea mișcării, reducerea celulitei, îmbunătățirea densității osoase, reducerea durerii și a inflamației precum și îmbunătățirea timpului de vindecare. Tehnologia noastră tridimensională de vibrații continuă să conducă industria, iar beneficiile sale sunt folosite în amplele cercetări științifice și medicale, fie ele academice sau independente.

Beneficii: Fitness

Aparatele Power Plate sunt o alternativă atractivă pentru oamenii care se bucură de un stil de viață activ, dar care nu au timp pentru antrenamente prelungite de trei sau mai multe ori pe săptămână. Antrenamentul accelerat prin folosirea aparatelor Power Plate oferă un număr însemnat de beneficii care vor ajuta la realizarea sau depășirea scopurilor fitness propuse.

Fitness: performanțe sportive

Atleții de top și persoanele care fac antrenamente zilnic sunt mereu în căutare de metode mai bune pentru a-și antrena corpul și a căpăta abilități competitive. Pentru atleți perseverenți, antrenamentele cu aparatele Power Plate sporesc rezultatele exercițiilor convenționale, precum și deservesc atleții și antrenorii la grăbirea vindecării ca parte a puterii lor și a programelor de pregătire.

Wellness: Spa/Frumusețe

Mai mult decât un aparat de exerciții și reabilitare, aparatele Power Plate oferă capacitatea unui masaj corporal total și oportunitatea relaxării. Aceste aparate nu operează pasiv doar asupra tuturor grupelor musculare ale corpului, ci reduc stresul prin scăderea nivelului de cortizol odată cu creșterea nivelului de serotonină. Folosirea aparatelor Power Plate ajută la îmbunătățirea circulației și la oxigenarea sanguină, rezultând o scădere a toxinelor din corp, ceea ce cauzează diminuarea aspectului de celulită.

Wellness : Activ / Antiîmbătrânire

Aparatele Power Plate oferă o soluție simplă în prevenirea pierderii musculare, a densității osoase și a ridării pielii cauzate de îmbătrânire. Mai întâi, exercițiile de Antrenament Accelerat ce folosesc Power Plate contribuie la un aspect mai tânăr datorită unei creșteri a secreției de serotonină, neurotransmițătorul ”senzației de bine”.. În al doilea rând, aceste aparate nu doar îmbunătățesc puterea musculară, dar ajută și la creșterea flexibilității și a gradului de mișcare în timpul stimulării producerii de colagen, creând o piele mai întinsă și mai frumoasă.

BIOSTIMULARE – ULTRATONE Futura Pro

În fiecare zi ne gândim cam la același lucru … o să merg la sală, o să țin dietă, o să beau mai multă apă, dar după o zi de muncă îți spui: ”sunt prea epuizat să mai fac sport, nici sete nu mai îmi este, cu dietă nu mă încurajează nimeni… și până să arăt ca o actriță de la Hollywood.”

În cazul în care și tu te regăsești într-o astfel de situație, atunci află că cei de la Ultratone au creat pentru tine Futura Pro destinat terapiilor faciale și corporale, care introduce cel mai revoluționar concept: sistemul de stimulare bioptică, sistem în care sunt combinate proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice.

Beneficiile sunt:
• redarea fermității mușchilor chiar și celor ce nu răspund la exerciții fizice;
• eliminarea celulitei superficiale și profunde;
• îmbunătățirea circulației;
• tonifierea pielii;
• reducerea ridurilor.

Multe din funcțiile corpului sunt controlate de impulsurile neurologice electrice. Aceste impulsuri sunt transmise pe cale naturală de către creier către organele specifice. Programele Ultratone imită fiecare dintre aceste impulsuri pentru a produce o gamă de rezultate diferite la fel ca slăbirea, tonifierea musculară, exercițiul, reducerea celulitei, liftingul facial fără nevoie de operații estetice și multe altele.

Ședința între 30 și 45 min (45 lei / 80 lei)
Sesiune de ședințe personalizate pt. fiecare client în parte
14 ședințe – 1 gratuit
20 ședințe – 2 gratuit

ELECTROSTIMULARE PROFESSIONAL COMBO

Professional COMBO este un aparat integral computerizat, rulând programe prestabilite pentru anumite zone ale corpului și pentru diferite probleme: slăbire localizată, celulită, tonifiere, relaxare, fermitate bust, lifting facial, drenaj limfatic, slăbire ultra-rapidă. Este singurul aparat de electrostimulare din România care combină două tratamente spectaculoase: stimularea musculară și termo-terapia.

Professional COMBO are 24 de electrozi și 3 benzi termice locale: una pentru abdomen și șolduri și două pentru picioare, care se aplică peste electrozi și care pot ajunge la temperatura de 70 grade; prezintă totuși avantajul unui confort sporit, transpirându-se doar pe zonele-problemă. Benzile termice pot fi folosite însă și separat pentru tratamente exclusiv termice (împachetări sau termoterapie).

Astfel, acest aparat permite efectuarea a 3 tipuri de tratamente diferite: electrostimulare – la care se folosesc doar electrozii, tratament ce combină electrostimularea cu termoterapia în cadrul aceleiași ședințe și nu în ultimul rând împachetările.

45 min Electrostimulare + benzi termice / 45 lei
Benzi termice / 30 lei
Sesiune de 14 ședințe – 1 gratuit