1. Cardul Cadou (denumit în continuare, Cardul) este valabil pentru achiziționarea produselor vândute în magazinul fizic Spa Metisse și online pe site-ul www.spametisse.ro (denumite în continuare, individual, Magazinul și împreuna, Magazinele).

2. Cardul este proprietatea emitentului: SPA METISSE S.R.L., Cod de identificare fiscală CUI 17847752, cu sediul social în Baia Mare, Str. Giuseppe Garibaldi 14, Județul Maramureș, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub J24/1326/2005. Deținătorul Cardului este doar un simplu utilizator și depozitar al acestuia.

3. Returnarea oricarui Card care nu a fost utilizat este acceptată exclusiv la Magazinul Fizic din care a fost achiziționat, în urmatoarele termene: 

3.1. Cardurile Fizice, în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, pentru Cardurile achiziționate din magazinele fizice, și de la data e-mailului de confirmare a expedierii, pentru Cardurile achiziționate online. 

3.2. Cardurile Virtuale, în termen de 30 de zile calendaristice de la data expedierii către destinatarul acestuia. Prețul plătit pentru Card va fi restituit utilizând aceeași modalitate de plată ca cea folosită la achiziționare. Pentru o astfel de rambursare trebuie prezentate bonul fiscal in original sau tichetul electronic. Returnarea oricărui Card achiziționat din afara țării sau de pe site-ul web al altei țări nu va fi acceptată.

4. Orice sold sau serviciu achiziționat de pe Card rămas neutilizat nu va fi rambursat sau schimbat în numerar.

5. După caz, orice rambursare a prețului produselor achiziționate cu Cardul și care sunt returnate, se va face prin creditarea prețului produselor returnate la soldul rămas al Cardului. 

Cu toate acestea, în cazul în care Cardul nu mai există la returnarea produselor, prețul produselor returnate va fi creditat într-un card Voucher, ai cărui termeni și condiții de utilizare sunt: cardurile Cadou vor fi valabile pentru achiziționarea oricărui produs/serviciu vândut în Magazine, pentru o perioadă de 3 luni de la data emiterii sale. Soldul rămas neutilizat de pe cardul Voucher nu va fi rambursat sau schimbat în numerar. Cardurile Cadou pierdute, furate sau deteriorate nu vor fi înlocuite. Metoda de rambursare prezentată aici este o condiție esențială. Achiziționarea și/sau utilizarea Cardului reprezintă acceptarea deplină a acestei condiții.

6. Cardul achiziționat din magazinul fizic este valabil pentru o perioadă de 3 luni de la data achiziționării, Cardul fizic achiziționat online este valabil pentru o perioadă de 3 luni de la data e-mailului de confirmare a expedierii și Cardul virtual este valabil de la data expedierii către destinatarul acestuia. 

La expirarea perioadei de valabilitate, Cardul nu poate fi reînnoit sau utilizat pentru achiziționarea de produse sau servicii, și soldul rămas nefolosit de pe Card nu poate fi revendicat.

7. Cardul Cadou este un instrument la purtător. Deținătorul său este singurul responsabil pentru utilizarea și păstrarea Cardului. Cardul nu va fi înlocuit în caz de furt, pierdere sau deteriorare. Cu toate acestea, emitentul poate înlocui Cardul în cazul schimbării formatului Cardului. 

8. Cardurile obținute prin orice mijloace ilegale sunt nule și nu vor fi folosite pentru a cumpăra produse, iar prețul acestora nu va fi restituit.

9. În cazul achiziționării Cardului virtual, nu vom fi răspunzători pentru neprimirea sau întârzierea recepționării unui astfel de Card de către destinatarul său, din motive aflate în afara controlului nostru, inclusiv, printre altele: (i) deficiențe sau defecțiune a liniilor / sistemelor de telecomunicații, (ii) întârziere în transmiterea de informații sau date sau pierderea informațiilor sau a datelor, care pot apărea în oricare dintre circumstanțele prevăzute la litera (i) de mai sus; (iii) inexactitate a detaliilor destinatarului Cardului virtual furnizate de cumpărătorul Cardului; (iv) imposibilitatea livrării Cardului la adresa de e-mail furnizată sau (v) faptul că e-mailul trimis este considerat a fi spam sau e-mail nedorit.

10. În cazul achiziționării Cardului virtual, nu vom fi răspunzători pentru neprimirea sau întârzierea recepționării unui astfel de Card de către destinatarul său, din motive aflate în afara controlului nostru, inclusiv, printre altele: (i) deficiențe sau defecțiune a liniilor / sistemelor de telecomunicații, (ii) întârziere în transmiterea de informații sau date sau pierderea informațiilor sau a datelor, care pot apărea în oricare dintre circumstanțele prevăzute la litera (i) de mai sus; (iii) inexactitate a detaliilor destinatarului Cardului virtual furnizate de cumpărătorul Cardului; (iv) imposibilitatea livrării Cardului la adresa de e-mail furnizată sau (v) faptul că e-mailul trimis este considerat a fi spam sau e-mail nedorit.

11. Achiziționarea/utilizarea Cardului implică acceptarea deplină a acestor termeni și condiții, care au fost puse la dispoziția clientului la achiziționarea Cardului și care sunt, de asemenea, disponibile în Magazine.