Pentru fi mai relaxați cu privire la experiența ta  la Spa Metisse am răspuns la cele mai frecvente întrebări cu privire la Eticheta Spa. Dorim să te gândești la Spa Metisse ca fiind o oază de liniște într-o lume hectică.

Cât de devreme ar trebui să ajung?
Cu cel puțin 15 minute înainte de programare. 30 minute înainte de programare v-ar acorda mai mult timp pentru a vă face comozi, să vă schimbați și să intrați în atmosfera Spa. Pentru a asigura fiecărui client promptitudine în acordarea serviciilor, tratamentele încep și se termină în intervalul programat.

Cum mă pregătesc?
Aveți la dispoziție un vestiar mare, dulap personal cu cheie, duș, toaletă, loc de uscat părul și de machiat precum și posibilitatea de a vă lăsa lucrurile prețioase la recepție. Luați halatul pe dumneavoastră și intrați în lumea Spa Metisse!

Trebuie să mă dezbrac de tot în timpul masajului?
Nu este obligatoriu. Puteți purta lenjerie sub halatul de baie. În acest caz vă privați de un aspect important al terapiei prin masaj: atingerea umană. Terapeuții noștri vă respectă intimitatea și vor ca dvs. să vă simțiți confortabil. Ei folosesc tehnici speciale de descoperire astfel încât să descopere doar partea corpului cu care lucrează. Toate halatele, prosoapele, cearceafurile sau orice fel de textil sau suprafața cu care luați contact la Spa Metisse sunt igienizate profesionist. Punem la dispoziție papuci și lenjerie de unică folosință.

Pot să am o preferință în alegerea terapeutului?
Sigur! Dacă aveți o preferință vă rugăm să o menționați în momentul în care vă faceți programarea.

Ce se întâmplă dacă am o problemă fizică?
Temerile legate de sarcină, mobilitate scăzută, imobilitate parțială, alergii, operații recente sau o condiție medicală particulară trebuie discutate cu terapeutul dumneavoastră. Spre exemplu, femeile însărcinate trebuie să evite presiunea fizică sau vibrațiile. Unii terapeuți nu recomandă anumite tratamente în timpul menstruației. Vă rugăm să discutați orice aspect împreună cu terapeutul înainte de vizita dumneavoastră în salon.

Ce se întâmplă dacă nu mă simt confortabil?
Dacă, în orice moment al unui tratament, nu vă simțiți confortabil din punct de vedere fizic sau psihic, din cauza temperaturii, presiunii sau tehnicii ce are loc, vă rugăm să comunicați asta specialistului care nu se va simți ofensat, ci va fi apreciativ pentru că va putea să vă servească mai bine. Confortul dvs. este prioritatea noastră maximă. Nu vă simțiți obligați să faceți conversație cu terapeutul dvs. dacă nu doriți, dar nu ezitați să-i comunicați dacă aveți cereri speciale sau preferințe.

Pot să utilizez telefonul mobil în SPA?
Relaxarea și intimitatea oaspeților noștri este o prioritate la Spa Metisse, de aceea vă rugăm, respectuos, să închideți sau să treceți pe modul ”Silence” mobilele. Acest lucru este necesar pentru liniștea dumneavoastră și a celor din jur.

Ce se întâmplă dacă întârzii? Pot să renunț la programare oricând?
Dacă știți sigur că veți întârzia vă rugăm să ne anunțați telefonic. Noi vom încerca să modificăm programarea în funcție de spațiul disponibil. Dacă celelalte programări nu ne permit să vă reprogramăm, atunci tratamentul dvs. va ”începe” la ora programată. Fiind punctual, nu veți pierde momente prețioase ale tratamentului dumneavoastră.

Este normal să dau stimulente financiare terapeutului?
Dacă apreciați serviciul făcut de către terapeut și doriți să îl recompensați, atunci o puteți face la libera dumneavoastră alegere. Nu sunteți obligat să dați ciubuc.
 

ALTE INFORMAȚII 

  • Clienții cu vârste până la 16 ani vor fi însoțiți de un părinte.

  • Din respect față de ceilalți oaspeți vă rugăm să nu aduceți copii la salon, doar în cazul în care au programare.

  • Deoarece unii oaspeți pot avea alergii la animale, vă rugăm să nu aduceți animale de companie sau alte animale în Spa.

 
Multumiri din suflet,
Echipa Spa Metisse