Vrei sa-ti dezvolti cariera ca ESTETICIANA sau SPECIALISTA IN UNGHII (manichiurista / pediciurista)? 

Suntem aici pentru a-ti oferi această posibilitate! Căutăm OAMENI de top care au talent si vor să evolueze profesional pentru a se alatura echipei noastre. Alatură-te noua si fii parte din cea mai buna experienta de wellness din Maramures. 

Suntem un centru de estetica profesionala, o spa de zi, care in cei 15 ani de existenta a devenit unul dintre cele mai bune saloane de estetica din Romania și credem noi cu siguranță cel mai bun din Maramures.

De ce sa lucrezi la SPA METISSE ?

Pentru ca este un loc in care poți evolua profesional intr-o echipa cu principii.  

Credem în integritate, asumare, colaborare, performanță și curiozitate.

Aceste valori sunt asumate sincer de toată echipa. Ne-au adus impreuna, ne-au tinut impreuna si continua sa ne ghideze în fiecare zi. La munca si în vietile noastre.

Integritatea este la baza lucrurilor. Suntem onesti si corecti cu clientii nostri. Ne tinem de cuvant si actionam cu bun simt, conform credintelor noastre.

Ne asumam in totalitate munca pe care o avem de făcut. Fiecare dintre noi contribuie proactiv la reusita unui rezultat.

Incurajam un mediu de lucru bazat pe colaborare, ajutor reciproc, respect și buna întelegere. Crestem si ne dezvoltam împreuna, ca într-o familie.

Avem standarde inalte in tot ceea ce ne definește. Nu facem compromisuri. Tintim tot mai sus pentru a obtine performanta.

Ne mentinem curiosi, cu mintea deschisa si activa, dintr-o dorinta de perfectionare continua. Pentru noi, oricat de multa experienta am avea, Spa Metisse este un spatiu de invatare. 

Suntem gata de orice provocare. Impreuna. 

Contacteaza-ne astazi si incepe-ti călătoria spre o carieră de succes si împlinire!  0741117458 sau email spa.metisse@yahoo.com.